ІНДІЯ (ГОА)+ЕКСКУРСІЙНА ПРОГРАМА

0

Золотий трикутник

5 днів/ 4 ночі

Виліт з Києва:листопад:3.,10,17,24,грудень:1, 8, 15, 22, 29.,січень:5,12,19,26.,лютий: 2,9,16,23,березень:1, 8,15, 22, 29,квітень:5, 12
12 ночей (1 ніч в дорозі)
Від 1197 USD +30 USD (віза) -вартість вказана за 1 особу(все залежить від кількості ночей і категорії готелю)
1978 USD-за двох

ПРОРАХУЮ І ІНШІ ТУРИ!!!!
ДЕТАЛІ ЗА ТЕЛ:
– 097 94 82 000-Наталія
+380322437447(багатоканальний)
Тури у будь який куточок світу www.more-turiv.com.ua/m
Сторінка в ФБ–https://www.facebook.com/profile.php?…
Ют юб канал- https://www.youtube.com/channel/UCd_1wofa5Wxviqr1ellcElA?…

Завітайте до нас за адресою м.Львів, вул.Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.409
+380322451971, +380322437447(багатоканальний)
Тури у будь який куточок світу http://more-turiv.com.ua/m/

P.S. Якщо Ви знаходитеся далеко від Львова, це не проблема. Допоможемо Вам забронювати тур дистанційно і відправимо всі документи через пошту.

ПРОГРАМА ТУРУ
День 1.
Понеділок. Делі – самодії – Джайпур (260 км – 6 годин) Приліт в Делі. Після проходження формальностей і отримання багажу в аеропорту Нью Делі (Термінал-3), зустріч з представником приймаючої компанії. Вас чекає традиційне індійське вітання «Свагат» з гірляндою з квітів. Після привітання трансфер і розміщення в готелі. Короткий відпочинок. Делі – столиця сучасної Індії. Багато династій і правителів процвітали на його королівській землі за минулі три тисячі років. Спадщина їх все ще живе в багатьох пам’ятках, від мавзолею Королів Лоді 13-ого століття до будівель Британської Імперії, таких як Будівля парламенту або Президентський палац.
Вранці після сніданку ми вирушаємо в самодії, розташований в 40 км від Джайпуру. Самод відомий своїм палацом, який перейшов аристократичної сім’ї Рава у спадок. Палацу понад 400 років, але він пройшов через кілька реставрацій. На першому поверсі розташований хол під назвою Султан Махал – хол з мармуровими колонами, кахлями і різьбленими меблями, привезеної колись з Непалу. Прогуляємося по залах, подивимося Дзеркальний і Дурбар хол – потрапляючи в минулу епоху, в петлю часу.
Вище палацу, на пагорбі, знаходиться Форт самодії. Час його не сильно пощадив, зате навколишня панорама, що відкривається зі стін фортеці, дасть фору багатьом іншим історичним місцям. Потім ми сядемо на верблюдів і поїдемо через дюни. Подорож закінчиться в саду самодії Баг, в 3 км від палацу (1 година шляху). На відновлення цього саду було витрачено багато сил і коштів. У ресторані вам запропонують пообідати.
Після екскурсії від’їзд в Джайпур, столицю штату Раджастан. Джайпур, легендарний «Рожеве місто», столиця Раджастана. Махараджа Джай Сингх IIпостроіл його жовтим, але в середині XIX сторіччя в честь приїзду англійського принца Альберта все будівлі були перефарбовані в рожевий – традиційний колір гостинності. Джайпур подарує Вам чимало приємних моментів, якщо ви прогуляєтеся уздовж кам’яних рожевих вулиць, доторкнетеся до розвивається блиску шовкових сарі, пройдете дворами повз вузьких дверей, прикрашених свастиками, які приносять в індійський будинок добро і удачу.

Увечері в Джайпурі, ми відвідаємо церемонію Аарті в храмі Бірла. Храм Лакшмі-Нараяна, також відомий як Бірла Мандір, є сучасним архітектурному дивом. Величний храм розташований біля підніжжя пагорба Моті Дунгрі в Джайпурі. Три головних купола храму складають явну уявлення про секулярної Індії, вони зображують різні підходи до різних релігій нації. Храм має кілька красиво виготовлених статуй Ганеші і інших індуїстських богів. Поряд зі статуями богів, тут також можна знайти статуї великих мислителів і філософів, таких як, Будда і Сократ.Размещеніе в готелі Джайпуру, ніч і вечерю в готелі

День 02: Джайпур
Сніданок у готелі.
Вранці – екскурсія в Амбер Форт (Бурштиновий Форт). Бурштиновий Форт розташований в 11 км на північ від Джайпуру. Саме там, на пагорбах Араваллі, колись перебувала древня столиця штату Джайпур. Зведення дивного форту-палацу почав в 1592 році магараджа Ман Сингх. Форт являє собою грандіозний комплекс палаців, павільйонів, садів і храмів. Над усім цим піднімається вигадливий палац-фортеця медового кольору. Ви зможе відчути магію минулих часів, піднявшись до вершин форту на спинах слонів. По дорозі Ваш слух будуть тішити музиканти. З вершини з апартаментів махараджи відкривається вражаючий вид на вузьку ущелину.
У другій половині дня – екскурсія по місту з відвіданням унікальної обсерваторії Джантар Мантар, величної споруди, побудованого раджею Джай Сінгхом в 1728 році, де зберігаються найбільші в світі сонячний годинник, Міського Палацу в музеях якого можна побачити прекрасні колекції могольского костюма, зброї і мініатюрної живопису. Відвідування Хава Махала (Палац вітрів). Це п’ятиповерхова будівля з рожевого каменю, прикрашене колонами і балконами, було побудовано в 1799 году.Велічественний храм розташований біля підніжжя пагорба Моті Дунгрі в штаті Раджастхан. Побудований цілком з високоякісного білого мармуру, храм обрамлений різьбленими скульптурами і статуями богів.
Він присвячений Богині Лакшмі і Богу Нараяной. Три головних купола храму складають явну уявлення про секулярної Індії, вони зображують різні підходи до різних релігій нації. Храм має деякі з найбільш красиво виготовлених статуй Ганеші і інших індуїстських богів. Поряд зі статуями богів, тут також можна знайти статуї великих мислителів і філософів, таких як, Будда і Сократ.
Джайпур славиться своїми тканинами, а так само є головним ювелірним центром Індії, не випадково саме тут проходить щорічна міжнародна виставка дорогоцінних каменів і ювелірних прикрас. Ви зможете оцінити вишуканість місцевих дорогоцінних виробів, відвідавши ювелірну майстерню. Побуваєте і на фабриці текстилю, де вас порадують чарівним мистецтвом індійської друку на тканинах. Дами тут зможуть приміряти даний індійське сарі, а джентльмени традиційну індійську одяг – куртку.
Ніч в готелі Джайпуру.
День 3. Середа.
Джайпур – Гіріраджа Дхарана-Абанері – Фатехпур Сікрі – Агра. (260 км – 6 годин)
Після раннього сніданку, виїжджаємо з готелю. Кінцева мета сьогоднішнього подорожі – місто Агра. Але перша зупинка в храмовому комплексі Гіріраджа Дхарані. Цей храм, присвячений Крішни, побудований в південно – індійському стилі. Яскравий гопурам з майстерним барельєфом, дасть нам уявлення про там, як виглядають храми на півдні країни.
У Абанері ви познайомитеся із ступінчастим колодязем – Чанд Баорі побудованим в 7м столітті. Вид колодязя Чанд Баорі дивує – подібні колодязі взагалі будувалися тільки в Індії, тому схожу архітектуру можна побачити тільки тут, Чанд Баорі ж до всього іншого є і найглибшим колодязем такого типу. Це дивовижна споруда, що складається з тисяч сходинок, що збігають вниз, до води, і дуже складно повірити, що все це величезне і геніальне будова – всього лише колодязь, покликаний виконувати одну-єдину мету, давати людям воду.Ви побачите Храм Харшіта Мата (Богині Щастя) із середньовічною Індійської архітектурою, а також потрапите в «мертве місто» Фатехпур Сікрі. Фатехпур-Сікрі – місто, побудований в пустельному місці з червоного пісковика Імператором Акбаром, всього лише відблиск величного минулого. Дуже недовго він був столицею Великих Моголів, після чого жителі покинули його через брак води. Можливо, завдяки саме цій обставині ми можемо сьогодні побачити його в первозданній красі.
Прибуття до Агри і розміщення в готелі
4.День.Агра
Після сніданку екскурсія по Агре, величному місті, столиці імперії Великих Моголів. Агра досі вабить шукачів краси з усього світу, отримати насолоду від незабутнього Тадж Махалом. Тадж Махал побудував великий імператор моголів Шах Джахан в пам’ять про свою улюблену дружину Мумтаз. Палац будували 20000 ремісників протягом 22 років. Тисяча слонів возила на будівництво білий мармур. Купці з Тибету, Персії та Росії надсилали самоцвіти для його обробки. Квітковий орнамент з яшми, агата і малахіту, опала і обсидіану і перламутру, майстерно вписаний в досконалу симетрію білосніжного палацу, залишає відчуття легкості і невагомості.
Далі поїздка в Агра Форт, побудований як армійська фортеця в 1565г. імператором Акбаром. Тут Шах Джахан провів останні роки життя в ув’язненні, підступно відданий своїм сином, милуючись з вікна своєї кімнати на білосніжний Тадж-Махал. Величезні стіни форту приховують чудові архітектурні споруди – шедеври індійських і мусульманських майстрів. У другій половині дня відвідування ще одного грандіозного пам’ятника могольской архітектури гробниці імператора Акбара в Сикандре. Далі посещеніеІтімад-уд-Даул – невелика елегантна паркова усипальниця Ітімад-уд-Даул, скарбника імператорів, була побудована його дочкою Нур-Джахан, коханою дружиною імператора Джахангира.
Будівництво почалося в 1622 г. і тривало шість років. У гробниці поєднуються білий мармур, кольорова мозаїка, кам’яна інкрустація і решітки. За стилем це найбільш новаторське могольського спорудження XV ст., Що несе риси переходу від масивних будівель з червоного пісковика епохи Акбара до чуттєво-вишуканим будівлям часів Шах Джахана (Тадж-Махал) .Після насиченої екскурсійної програми ви зможете відвідати майстерню мармуру, де виготовляють предмети меблів і сувеніри з інкрустованого напівдорогоцінним камінням мармуру. Це унікальна можливість поспостерігати за роботою майстрів, чиї вміння століттями передаються з покоління в покоління. Повернення в готель.
Ніч в готелі Агри.

День 5. Пятниця. Агра – Вріндаван – Делі. (220км – 5 годин)

Після сніданку переїзд в Делі, по дорозі відвідування міста Вріндаван, який називають «місто п’яти тисяч храмів». Вріндаван це святе місце паломництва для послідовників вайшнавізму, пов’язане з народженням і дитинством бога Крішни (храми закриті між 12.00 і 16.00). Ми відвідаємо духовний комплекс Прем Мандір і Храм Товариства Свідомості Крішни.
У Делі ви зможете подивіться Акшардхам – один з найграндіозніших індуїсткою храмів в світі, який увійшов до Книги Рекордів Гінеса. Висота палацу складає 42 м, ширина і довжина 94 і 106 м. Він прикрашений 234 колонами, 9 величними куполами, 20 чотиригранними вежами і понад 20 тисяч статуй. По периметру будівлі розташовуються фігури 148 слонів. Зовнішня частина храму покрита рожевим каменем, що символізує любов, внутрішня – білим мармуром, як знак чистоти і Абсолюту. Насправді це навіть не цього храму, але цілий комплекс з світломузикальним фонтаном, скульптурами, канали, по яких можна плавати на лодках. Не дивно, що пішло на будівництво комплексу майже,майже мільярд доларів.
В кінці програми ви відвідаєте Бангла Сахіб знамениту сікскую гурудвару (храм), відому своїм зв’язком з восьмим сикхський гуру, Гуру Хар Крішаном. Усередині комплексу знаходиться великий ставок, відомий як «Саровар», води якого вважаються сикхами священними і відомі як «Амріта». Гурдварі була побудована сикхський генералом Сардар Бхагелем Сінгхом в 1783 році, разом з дев’ятьма іншими сикхський храм, спорудженими за часів правління могольского імператора Шаха Алам. (Розміщення в готелі не передбачено). Тур завершується і нас чекає трансфер в аеропорт на внутрішній рейс
День 06-10: Гоа
Пляжний відпочинок в Гоа
День 11-12:
Сніданок в готелі і здача номера. Трансфер в аеропорт. .
Виліт і приліт до Києва

У вартість туру включено :
– Міжнародний переліт а / к Air Arbia.
– Внутрішній переліт Делі-Гоа.
– Розміщення 5 ночей (4 + 1 як раннє поселення) у готелях обраної категорії, в стандартних номерах під час екскурсійного туру, харчування НВ
– Розміщення обрану кількість ночей в Гоа в готелі вибраної категорії і харчування.
– Зазначені в програмі трансфери на кондиционированном авто.
– Зазначені в програмі екскурсії.
– Послуги російськомовного гіда під час всієї програми.
– Всі податки і збори.
– Мед. страхування.

У вартість туру не входить:
– Віза в Індію 30 $ деталі
– Вхідні квитки в зазначені пам’ятки та музеї (приблизно 85 $, на людину, оплата на місці).

 


 

 

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971