Сома Бей – це щось!

0

Сома Бей – ще молодий курортний район, що вигідно розмістився на узбережжі Червоного моря. Освоєння цієї території почалося приблизно в середині 90-х років минулого століття. Особливість району Сома Бей полягає в тому, що тут на туриста чекають:

  • неймовірно чисте, прозоре море;
  • шикарні пляжі;
  • безмежно красива підводна флора та фауна.

Це місце, де можна злитися з природою у єдине ціле, відпочити від метушні та галасу. Значна віддаленість від динамічної Хургади розцінюється туристами як перевага.

агенція горящих путівок львів, відпочинок в єгипті, гарячі путівки, гарячі путівки зі львова, гарячі путівки львів, гарячі путівки на двох, гарячі тури зі львова, гарячі тури львів, Гарячі тури., горящі путівки, горящі тури, море турів львів, таба, тури, тури в єгипет зі львова, тури зі львова, тури на море, туристичні фірми львова, туроператор львів, турфірми львівІнфраструктура

Інвестори не могли стояти осторонь цього району, бо бачили в ньому реальні перспективи для розвитку свого бізнесу. Готелі тут з’являлись таким чином, що спочатку був побудований тільки один. До нього були проведені всі необхідні комунікації. Вже після на підготовленій інфраструктурі були сформовані всі інші готелі. Сьогодні це комплекси виключно 4-5*.

Головна переважна відмінність, яка стала родзинкою курортного району, – це відсутність населених пунктів. Сома Бей – це концентрація:

  • готельних комплексів;
  • барів;
  • ресторанів;
  • магазинів.

Вся ця різноманітна інфраструктура опинилась в оточенні пустель, гір та моря.

агенція горящих путівок львів, відпочинок в єгипті, гарячі путівки, гарячі путівки зі львова, гарячі путівки львів, гарячі путівки на двох, гарячі тури зі львова, гарячі тури львів, Гарячі тури., горящі путівки, горящі тури, море турів львів, таба, тури, тури в єгипет зі львова, тури зі львова, тури на море, туристичні фірми львова, туроператор львів, турфірми львівПутівки зі Львова сьогодні має можливість придбати кожен, хто бажає побачити своїми очима красу пляжів, вкритих білим піском, якісно відпочити від повсякденності та метушні, а також познайомитися з неймовірним підводним світом. Тут створені всі умови для дайвінгу.

Сома Бей – це щось! Аби це зрозуміти, варто один раз туди поїхати!

агенція горящих путівок львів, відпочинок в єгипті, гарячі путівки, гарячі путівки зі львова, гарячі путівки львів, гарячі путівки на двох, гарячі тури зі львова, гарячі тури львів, Гарячі тури., горящі путівки, горящі тури, море турів львів, таба, тури, тури в єгипет зі львова, тури зі львова, тури на море, туристичні фірми львова, туроператор львів, турфірми львів агенція горящих путівок львів, відпочинок в єгипті, гарячі путівки, гарячі путівки зі львова, гарячі путівки львів, гарячі путівки на двох, гарячі тури зі львова, гарячі тури львів, Гарячі тури., горящі путівки, горящі тури, море турів львів, таба, тури, тури в єгипет зі львова, тури зі львова, тури на море, туристичні фірми львова, туроператор львів, турфірми львів

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971